cel mai ecologic și avantajos
mod de a construi
30 cm fără izolare
Fără tencuială
E timpul să construiți economisind

Despre noi

Dacă ați decis să construiți - a venit timpul să construiți economisind!

Compania noastră efectuează livrarea blocurilor din beton celular autoclavizat la șantierele de construcții pe tot teritoriul Republicii Moldova. Noi dăm clienților noștri posibilitatea de a procura blocuri BCA pentru construcții la cele mai avantajoase prețuri de pe piață.

Misiunea noastră: realizarea dorinței D-stră de a construi cu costuri minime o casă ce utilizează maximal efectiv energia termică.

Principiul nostru: efectuarea în termen minimal a livrărilor BCA de orice configurație pentru clienții noștri.

Blocurile de zidărie exterioară și interioară din BCA: betonul celular autoclavizat este un material ecologic cu o structură uniformă cu pori închiși, ce nu necesită izolare termică suplimentară și lucrări de finisare costisitoare. Construcțiile din BCA sunt durabile, ușoare, se prelucrează ușor, posedă calități termoizolante excepționale, sunt rezistente biologic (nu mucegăiesc), ignifuge (clasa A1), impermeabile pentru apă, permeabili pentru vapori (respiră). Norma de zidire este 2,8 m3/zi pentru un muncitor cu utilizarea mortarului în pat subțire (strat 1-3mm). Lucrările de finisare – tencuială de finisare decorativă sau vopsea structurată aplicată direct.

Este mai avantajos să construiți din beton celular autoclavizat, nu din blocuri de cheramzit, cotileț sau cărămidă cu polistiren, deoarece veți construi casa mai ieftin, mai calitativ și mult mai rapid!

Vom răspunde la toate întrebările D-stră
+373 68 217770
© 2009–2023 BCA.md

mun. Chișinău, str. Varnița, 14/2, etajul 2
Telefon: +373 68 217770