cel mai ecologic și avantajos
mod de a construi
30 cm fără izolare
Fără tencuială
E timpul să construiți economisind

Blocuri de zidărie interioară din beton celular autoclavizat

Blocurile durabile și ușoare din BCA sunt alegerea perfectă pentru reparația și renovarea casei D-stră. Peretele din BCA este o combinație excelentă a durabilității și greutății mici care va face față tuturor cerințelor.

Varietatea mare de dimensiuni permite utilizarea blocurilor din beton celular autoclavizat pentru realizarea oricăror idei la reparația sau renovarea casei:

 

 

Deoarece materialul se prelucrează ușor poate fi tăiat, găurit și pot fi obținute forme diferite, lucrul cu el nu este complicat și veți obține întotdeauna un rezultat satisfăcător.

Suprafețele ideale plane ale blocurilor vor accelera lucrările de finisare cu aplicarea tencuielii, gresiei sau oricărui alt mod de finisare.

 

Betonul celular autoclavizat este un material impermeabil pentru apă, ce nu se deformează la exploatarea în camerele cu umiditatea ridicată. Din acest motiv, BCA poate fi utilizat fără restricții în baie, cabina de duș sau în bucătarie.Gresia ceramică poate fi aplicată direct pe blocuri fără alte lucrări de pregătire, ceea ce accelerează semnificativ construcția.

 

Construcțiile din beton celular autoclavizat nu au nevoie de accesorii integrate preinstalate pentru fixarea elementelor grele de mobilier și tehnică sanitară. Orice rafturi, dulapuri de bucatarie, oglinzi, radiatoare, etc se montează ușor cu ajutorul diblurilor speciale pentru beton celular, care pot rezista la sarcini semnificative.
 
Pentru fixarea obiectelor de interior (picturi, fotografii, etc) se folosesc cuie obișnuite, care se recomandă de a fi  bătute la 45 de grade (de sus în jos).

                                          

Zidirea pereților despărțitori

În conformitate cu proiectul casei se indică locul peretui interior pe peretele portant. Marcajul trebuie să fie strict perpendicular fundației.
În locul unde se va afla peretele interior, în rostul de mortar se montează legătura flexibilă din oțel inoidabil. Diblurile sunt montate cu un capăt în peretele exterior și celălalt capăt – în rostul peretelui interior.
Legăturile flexibile sunt fixate în rost în cuie. Primul rînd de blocuri se pune pe mortar din ciment și nisip.
La zidirea în continuare este necesar de a urmări ca mortarul să fie aplicat pe toată lățimea blocului. Legătuurile flexibile se montează în fiecare al doilea rând al blocurilor peretelui exterior.
Legăturile flexibile pot fi instalate în stratul de mortar și fără cuie – prin apăsare.
Vom răspunde la toate întrebările D-stră
+373 68 217770
© 2009–2023 BCA.md

mun. Chișinău, str. Varnița, 14/2, etajul 2
Telefon: +373 68 217770